Terugkeer Ronaldo nu echt afgerond: "Overweldigd"

31 augustus 2021, 10:51

De terugkeer van Cristiano Ronaldo bij Manchester United was door de club al aangekondigd, maar is op Deadline Day volledig afgerond. Op de eigen website maakte United de laatste details bekend. Zo tekende Ronaldo voor twee seizoenen met de optie om daar nog een jaar aan vast te plakken.

Ook Ronaldo zelf reageerde voor het eerst op zijn transfer. "Manchester United heeft altijd een speciaal plekje in mijn hart gehad en ik ben overweldigd door alle berichten die ik sinds de aankondiging heb ontvangen", begon hij op de clubwebsite. "Ik kan niet wachten om op Old Trafford te spelen en alle fans weer te zien. Ik kijk ernaar uit om na de interlands bij het team aan te sluiten en hoop dat we een succesvol seizoen voor de boeg hebben."

"Er zijn geen woorden om Cristiano te omschrijven", begon zijn nieuwe trainer Ole Gunnar Solskjaer. "Hij is niet alleen een fantastische speler, maar ook een geweldig mens. Om de drang en de kwaliteiten te hebben om zo lang aan de top te staan is iets bijzonders nodig. Ik twijfel er niet aan dat hij ons zal blijven imponeren en zijn ervaring zal van groot belang zijn voor de jonge spelers in het elftal. Ronaldo's terugkeer bewijst de unieke uitstraling van deze club en ik ben zeer blij dat hij weer terugkeert naar waar het allemaal begon."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen