'Burger vertrekt bij Feyenoord en laat Sparta in de steek'

31 augustus 2021, 10:13

Wouter Burger lijkt Feyenoord op de slotdag van de transferwindow te gaan verlaten. De middenvelder, die dit seizoen vooral als verdediger gebruikt werd, is op weg naar het Zwitserse FC Basel. Alleen zijn medische keuring staat een transfer op dit moment nog in de weg.

Dat schreef RTV Rijnmond dinsdagochtend. De keuze van Burger is zeer pijnlijk voor Sparta, dat zelf ook hoopte de Feyenoorder over te nemen. Maandag leek een deal zelfs nog enorm dichtbij. Sparta en Feyenoord hadden zelfs al een akkoord bereikt, maar Burger zelf koos op het laatst toch voor een avontuur in Zwitserland. Naar verluidt is technisch directeur Henk van Stee, die zelf ook al een gesprek had met Burger, zeer teleurgesteld. 

Vorig seizoen speelde Burger nog op huurbasis voor Sparta, nadat hij een jaar eerder voor Excelsior uitkwam. Bij Feyenoord zelf wist de middenvelder zich nooit in de basis te knokken. Onder trainer Arne Slot kreeg hij voor de komst van Gernot Trauner en na de blessure van Marcos Senesi kansen in de verdediging, maar dat bleek niet zijn ideale positie. Afgelopen zondag koos Slot ten koste van Burger voor Ramon Hendriks als centrumverdediger. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen