Done deal: Heracles haalt broodnodige spits in huis

Done deal: Heracles haalt broodnodige spits in huis

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

31 augustus 2021 – Heracles Almelo heeft op de laatste dag van de transfermarkt goede zaken gedaan. Voormalig Ajax- en FC Groningen-spits Kaj Sierhuis wordt voor een seizoen gehuurd van Stade Reims. Daarmee is het spitsenprobleem van de ploeg voorlopig opgelost. 

"Ik denk dat het een mooie match is", zei Sierhuis zelf op de clubwebsite over zijn tijdelijke overstap. "Ik geloof erin dat je minuten moet maken om beter te worden en te groeien als speler. Dat hoop en denk ik hier bij Heracles Almelo te kunnen doen. De manier van voetballen past bij me en het gevoel bij de club is goed. Ik kijk ernaar uit om hier te spelen."

Technisch directeur Tim Gilissen is blij dat hij nog een spits aan de selectie heeft kunnen toevoegen. "De afgelopen weken hebben we hard gewerkt aan zijn komst. We hebben even geduld moeten hebben, maar het is mooi dat Kaj nu hier is. Zowel qua pesoon als qua voetballer past hij goed bij onze club. Kaj is gedreven om zijn bijdrage te leveren. Wij gaan met hem aan de slag om hem daarin te ondersteunen."

Een nieuwe spits leek nodig in Almelo, omdat men intern niet volledig overtuigd was van de spitsen die er nu lopen. Met name Sinan Bakis heeft zich nog niet voldoende bewezen en kwam dit weekend opnieuw ter discussie te staan nadat hij zijn team met een domme rode kaart benadeelde. Deze zou uiteindelijk een 0-1 nederlaag tegen NEC inleiden. 

Reacties

gerelateerd