'Feyenoord doet 'alles of niets poging' bij KKD-smaakmaker'

31 augustus 2021, 09:42

Feyenoord hoopt op de slotdag van de transfermarkt nog op meerdere versterkingen. Onder meer centraal achterin hoopt de club op nog een extra optie. Dinsdagochtend bleek dat dit FC Volendam-verdediger Micky van de Ven moet gaan worden. 

Dat meldde althans het doorgaans goed ingevoerde Feyenoord Transfermarkt. Hij sprak daarbij van een 'alles of niets poging' en maakte duidelijk dat het voor de Rotterdammers niet makkelijk zal worden. 'Gesprekken zijn gaande, maar enorm veel haken en ogen', schreef hij. Intern lijkt iedereen het er bij Feyenoord in ieder geval over eens dat Van de Ven een uitstekende versterking zou zijn.

Dat Van de Ven Volendam deze zomer zou verlaten, leek al duidelijk. VfL Wolfsburg toonde eerder interesse, wat leidde tot een conflict tussen de speler en zijn huidige club. Van de Ven spande zelfs een rechtszaak aan tegen zijn werkgever, omdat hij vond dat de club hem een kans op financiële en sportieve verbetering ontnam door een bod van twee miljoen euro te weigeren. De club werd toen echter in het gelijk gesteld.

Lees ook: Volendam wint arbitragezaak tegen Micky van de Ven

Naast een centrumverdediger is Feyenoord vooral ook op zoek naar aanvallende versterkingen. Een van hen lijkt het al zo goed als binnen te hebben; Arsenal-talent Reiss Nelson (21) is op dit moment al in Rotterdam om medisch gekeurd te worden. Als hij deze keuring doorstaat, zal hij voor één seizoen gehuurd worden van The Gunners

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen