'Real rond met toptalent; deal Mbappé niet onmogelijk'

31 augustus 2021, 09:06

Toptalent Eduardo Camavinga (18) heeft zijn transfer naar Real Madrid naar verluidt afgerond. De Koninklijke kwam in de nacht van maandag op dinsdag tot een akkoord met zijn huidige club Stade Rennais. Naast Camavinga hoopt Real op de sluitingsdag van de transfermarkt ook nog altijd stiekem op Kylian Mbappé.

De transfer van Camavinga moet door de clubs nog officieel bevestigd worden, maar is volgens transferspecialist Fabrizio Romano al in kannen en kruiken. Maandagavond onderging hij in de Spaanse hoofdstad zijn medische keuring, nadat Real en Rennes het eens waren geworden over een transfersom van 31 miljoen euro plus bonussen.

Camavinga wordt al lange tijd begeerd door de wereldtop. Al vanaf zijn zestiende is hij basisspeler bij Stade Rennais, wat het dan ook niet vreemd maakt dat onder meer Manchester United en Paris Saint-Germain achter de middenvelder aan zaten. Maandag viel zijn keuze echter toch op Real Madrid. 

Mbappé 

Hoewel het erop leek dat Camavinga in plaats van Mbappé zou komen, heeft de Spaanse pers zich er nog niet bij neergelegd dat de Fransman voorlopig bij PSG blijft. 'Lastig, maar niet onmogelijk', zo omschreef Marca de situatie op Deadline Day. Maandag werd door Sky Sports juist nog gemeld dat Real de transfer voorlopig aan zich voorbij laat gaan en wacht tot Mbappé in 2022 transfervrij is. 

Of dat lukt is echter ook nog maar de vraag. Het Franse RMC Sport kwam namelijk met het nieuws dat PSG een nieuwe poging wil doen om de aanvaller zelf langer vast te leggen. Het belooft hoe dan ook nog een drukke dag te worden rond de 22-jarige Mbappé. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen