'Real Madrid schakelt door: geen Mbappé, maar ander supertalent'

30 augustus 2021, 23:27

Real Madrid wil kort voor het einde van de transfermarkt stunten door Eduardo Camavinga naar Santiago Bernabeu te halen. De Madrileense grootmacht was van plan om Kylian Mbappé los te weken bij Paris Saint-Germain, maar het bedrag van rond de 180 miljoen euro voor een speler met een eenjarige verbintenis bleek uiteindelijk te gortig voor de Madrilenen.

Daarom richt Real het vizier nu op een ander toptalent. Eduardo Camavinga moet het middenveld van de topclub volgens Canal Plus van een impuls gaan voorzien. De achttienjarige middenvelder is al op jonge leeftijd onbetwiste basisspeler bij Stade Rennes en wordt al maanden begeerd door de internationale top. Onder meer Manchester United had de middenvelder graag naar Engeland gehaald.

Het talent ondergaat momenteel (maandagavond) zelfs al zijn medische keuring in Madrid. Volgens Fabrizio Romano bedraagt de transfersom van de middenvelder dertig miljoen euro. Camavinga, die de Franse beker won met Stade Rennes, speelde al 88 wedstrijden in de hoofdmacht. Daarin was hij tweemaal trefzeker. De middenvelder heeft ook al drie interlands voor de nationale ploeg van Frankrijk achter zijn naam.

Koundé

Zijn landgenoot Jules Koundé maakt mogelijk geen transfer meer. Chelsea heeft een bod van liefst 55 miljoen euro uitgebracht, maar dat is volgens Sky Sports afgewezen. Sevilla hoopt namelijk minstens zeventig miljoen euro te vangen voor de centrale verdediger. Dat is ook slecht nieuws voor Sven Botman: de verdediger komt bij Sevilla in beeld als de Spaanse subtopper Koundé verkoopt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen