'Wolves moet streep zetten door komst Botman'

30 augustus 2021, 22:32

Sven Botman lijkt LOSC Lille voorlopig trouw te blijven. Premier League-subtopper Wolverhampton Wanderers was de laatste weken in de markt voor de spits, maar na een geweigerd bod moet de Engelse club een streep zetten door de komst van de verdediger.

Dat meldt transferexpert Fabrizio Romano. Wolves heeft drie dagen geleden een bod op Botman gedaan, maar dat werd niet geaccepteerd. Daarom heeft Wolves besloten de focus te verleggen. De komst van Botman is definitief uit het hoofd gezet en de club hoopt zich nu te versterken met Tosin Adarabioyo, die momenteel bij Championship-club Fulham speelt.

Lille kan echter nog niet met honderd procent zekerheid zeggen dat Botman de regerend landskampioen trouw blijft. Ook het Spaanse Sevilla zit namelijk al maanden achter de talentvolle verdediger aan. Botman komt definitief in beeld als Chelsea doorpakt met Jules Koundé. Een race tegen de klok lijkt echter aanstaande: dinsdagavond sluit de markt.

Botman speelde als basisspeler afgelopen seizoen een belangrijke rol in de behaalde landstitel met Lille. De verdediger kreeg in 37 van de 38 wedstrijden een basisplaats.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen