PSV zo goed als rond: Vinícius impuls in titelstrijd

30 augustus 2021, 19:29

Carlos Vinícius gaat waarschijnlijk dinsdag zijn handtekening zetten onder een huurverbintenis met PSV, zo meldt het Eindhovens Dagblad. De 26-jarige Braziliaan wordt tijdelijk overgenomen van Benfica en moet de Eindhovenaren de laatste kwaliteitsimpuls in strijd om de landstitel geven.

In Vinícius heeft PSV een alternatief gevonden voor Luuk de Jong, wiens naam doorgestreept moest worden door de leiding van PSV. De spits van Sevilla mocht van zijn huidige werkgever vertrekken, maar gaf de voorkeur aan een langer verblijf in Spanje. De nieuwe spits moet in Eindhoven gaan fungeren als stand-in voor eerste keuze Eran Zahavi.

Volgens het ED is PSV nu zo goed als rond met de 26-jarige Braziliaan, die bij Benfica nauwelijks in de plannen voorkomt. Afgelopen seizoen werd de spits nog verhuurd aan Tottenham Hotspur, maar daar kon hij niet imponeren. Na negen wedstrijden en één treffer keerde hij gedesillusioneerd terug bij Benfica. Die club stalt hem tot het einde van het seizoen in Eindhoven.

Lees ook: De Mos kraakt nieuwe aanwinst: "Hij gaat geen potten breken"

Bij Benfica beleefde Vinícius in 2019/20 een topseizoen. Destijds scoorde hij achttien keer in 32 duels voor de Portugese topclub.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen