Feyenoord grijpt naast Man City-spits, verrassend vertrek Koolwijk

Feyenoord grijpt naast Man City-spits, verrassend vertrek Koolwijk

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

30 augustus 2021 – Feyenoord hoopt zich in de laatste uren van de transfermarkt nog te versterken met een spits. De Rotterdammers zetten wat betreft de mogelijke komst van een nieuwe nummer negen in op een huurconstructie. De ploeg van Arne Slot hoopte op een aanvaller van Manchester City, maar die komst is van de baan.

Dat meldt Feyenoord Transfermarkt. Feyenoord hoopte Liam Delap naar de Kuip te halen, maar door zijn komst is een streep gezet. De achttienjarige spits mag namelijk niet vertrekken bij City, aangezien Pep Guardiola weinig keuzes heeft in de punt van de aanval. Delap blijft de komende maanden meetrainen bij de hoofdmacht. De jeugdinternational speelde in de jeugd van Derby County.

Koolwijk
Ryan Koolwijk heeft Almere City per direct verlaten. De 36-jarige middenvelder uit Suriname was dit seizoen vaste waarde in de hoofdmacht van de promotiekandidaat, maar heeft in goed onderling overleg met de club besloten op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Koolwijk was tot dit moment aanvoerder van de club uit Flevoland.

Het is niet bekend waar de toekomst van Koolwijk ligt. De boomlange middenvelder  brak door bij Excelsior en speelde sindsdien voor NEC, FC Dordrecht, AS Trencin en nogmaals Excelsior. Sinds 2020 droeg hij het shirt van Almere City.

Reacties

gerelateerd