De Mos kraakt beoogde spits PSV: "Gaat hier geen potten breken"

30 augustus 2021, 17:00   Bijgewerkt: 30 augustus 2021, 17:06

Aad de Mos raadt het PSV af om met Carlos Vinícius in zee te gaan. De Braziliaanse spits van Benfica, die afgelopen seizoen nog op huurbasis voor Tottenham Hotspur speelde, moet in Eindhoven de stand-in worden van nummer negen Eran Zahavi. De Mos vindt de keuze voor Vinícius echter niet de juiste.

PSV hoopte zich te versterken met Luuk de Jong, maar de spits geeft de voorkeur aan een langer verblijf bij Sevilla. De Mos beaamt dat PSV een vervanger voor Zahavi nodig heeft. "Met alle respect: als het niet loopt bij hem, gaat hij te veel nadenken. Dan is hij geen killer meer", vertelt De Mos voor de camera van het Eindhovens Dagblad.

"Je ziet aan Zahavi dat hij een gevoelsmens is", vervolgt De Mos. "Als hij het niet brengt, heb je iemand nodig die ze er wél in kan leggen. Maar ik ben persoonlijk niet zo'n fan van tweede keuzes van Benfica. Als je daar al niet speelt, ga je bij PSV ook geen potten breken. Het zou beter zijn als ze iemand met een gevestigde naam halen, iemand die PSV beter maakt als hij invalt."

Vinícius speelde afgelopen seizoen op huurbasis voor Tottenham Hotspur, maar kwam daar nauwelijks aan de bak. In negen wedstrijden was hij slechts eenmaal trefzeker. Bij Benfica beleefde hij in 2019/20 een topseizoen. Destijds scoorde hij achttien keer in 32 duels voor de Portugese topclub.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen