'Lammers verkast naar Bundesliga, Evjen mogelijk verhuurd'

30 augustus 2021, 17:15

Sam Lammers verkast hoogstwaarschijnlijk naar de Bundesliga. Eintracht Frankfurt hoopt de spits van Atalanta tot het einde van het seizoen te huren. De 24-jarige spits, die PSV twee jaar geleden voor zeven miljoen euro verliet, zou aanvankelijk aan Genoa worden verhuurd. De keuze van Atalanta en de aanvaller is echter gevallen op Duitsland.

Dat meldt Tutto Mercato. De centrumspits speelt sinds de zomer van 2019 in Bergamo, maar heeft sindsdien pas negentien wedstrijden in de hoofdmacht gespeeld. Dat deed de spits ook nog eens vooral als invaller. In totaal staat zijn teller op 313 minuten. Daarin was hij twee keer trefzeker. In twee invalbeurten dit seizoen is het wachten op zijn eerste doelpunt.

De kans lijkt echter klein dat die er gaat komen, want Eintracht Frankfurt wil hem tot het einde van het seizoen verlossen uit zijn uitzichtloze situatie. Ook Feyenoord wilde de spits dolgraag huren, maar Atalanta gaf de voorkeur aan een tijdelijk vertrek naar een Italiaanse club. Genoa leek de beste papieren te hebben, maar lijkt kort voor het verstrijken van de deadline toch op weg naar de Bundesliga.

Evjen

AZ neemt mogelijk nog afscheid van Hakon Evjen. De Noorse aanvaller, die te boek staat als een groot talent, vertrekt volgens Nettavissen op huurbasis naar het Noorse FK Bodø/Glimt. Evjen hoopte na het vertrek van Calvin Stengs bij AZ op een basisplaats, maar hij is voorbijgestreefd door concurrent Zakaria Aboukhlal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen