Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Verdonk tijdelijk terug in de Eredivisie, Fortuna beet bij Tirpan

Verdonk tijdelijk terug in de Eredivisie, Fortuna beet bij Tirpan

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

30 augustus 2021 – NEC heeft Calvin Verdonk (24) terug naar de Nederlandse velden gehaald. De verdediger annex middenvelder stond eerder onder contract bij Feyenoord, PEC Zwolle, FC Twente en al NEC, maar stapte vorig seizoen over naar Famalicao. Na een jaar vooral op het tweede plan te hebben gestaan, keert hij terug in de Eredivisie.

Afgelopen jaar was Verdonk in Portugal goed voor vijftien optredens, maar het grootste deel daarvan (acht duels) was hij slechts invaller. Aan het begin van het seizoen was Verdonk nog een basisklant, maar gedurende het voetbaljaar raakte hij op het tweede plan. Aan het begin van dit nieuwe seizoen deed hij nog even mee, maar om meer speeltijd op te doen, mocht hij worden verhuurd.

En dus kwam hij weer terecht in Nijmegen. "Het voelt goed om terug te zijn bij NEC. Enkele jaren geleden heb ik hier een mooie tijd beleefd, waarin ik veel wedstrijden heb mogen spelen. Dat is ook mijn doel voor het komende jaar", reageerde Verdonk op de clubkanalen. "Ik wil belangrijk zijn voor het team en daarnaast, met de ervaring die ik inmiddels heb, bijdragen aan het groepsproces. Ik kan niet wachten om te beginnen."

Lees ook: NEC heeft beet na deal tussen Real Madrid en Marseille

Fortuna Sittard heeft Tirpan binnen
Ook vanuit Limburg kwam er contractnieuws: Fortuna Sittard heeft Michaël Tirpan officieel teruggehaald. De verdediger werd al lange tijd gelinkt aan de club die hij vorig seizoen ook diende, maar het duurde lang voor alles dan ook daadwerkelijk in orde was. Hij wordt permanent overgenomen van Kasimpasa en tekent een contract tot en met 2024 in Madrid. "Het kostte de nodige moeite, maar we zijn er uiteindelijk toch in geslaagd om Mickaël terug naar huis te halen. Dit is niet alleen geweldig nieuws voor de club, maar vooral voor zijn gezin is dit ontzettend mooi", aldus technisch manager Sjoerd Ars.

Wie wint de kraker tussen Feyenoord en PSV? Zet €1,00 op de winnaar en win €100,00 als je het goed hebt!

Maak de wedstrijd van aanstaande zondag nog spannender! Voorspel je de winnaar juist, dan schrijf je 50 euro tot zelfs 100 euro bij met slechts een euro inzet.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd