'Real overweegt nóg hoger bod uit te brengen op Mbappé'

30 augustus 2021, 15:02   Bijgewerkt: 30 augustus 2021, 15:12

Real Madrid overweegt een nieuwe poging te ondernemen om Kylian Mbappé los te weken bij Paris Saint-Germain. Met het derde en tevens laatste bod wil de Spaanse grootmacht volgens L'Equipe een doorbraak in de onderhandelingen forceren.

De tijd dringt voor Real Madrid. Voor dinsdagavond 23.59 uur moet de club een akkoord hebben bereikt met PSG, anders is Kylian Mbappé dit seizoen niet in het Estadio Santiago Bernabéu te bewonderen. Het openingsbod van 160 miljoen euro werd resoluut van de hand gewezen en het verhoogde bod van 180 miljoen euro zou eveneens van tafel zijn geveegd.

Toch geeft Real Madrid de komst op Mbappé niet op. Volgens Marca is er nog wel een kans dat de toptransfer doorgang zal vinden. PSG wil de Franse aanvaller eigenlijk niet verkopen, maar staat toch open voor onderhandelingen met Real Madrid. Dat valt wel te begrijpen, want wordt Mbappé aan zijn contract gehouden, dan verkast hij over een jaar mogelijk alsnog naar Real Madrid. Maar dan gratis.

De komende uren lijken cruciaal te worden. Real Madrid zou volgens Spaanse media voor 18.00 uur duidelijkheid willen van Paris Saint-Germain. Als er dan nog geen schot in de onderhandelingen zitten, dan trekt De Koninklijke de stekker eruit. Mbappé stond afgelopen zondagavond nog gewoon in de basis bij Paris Saint-Germain. Met twee doelpunten tegen Stade Reims werd hij de matchwinner in de wedstrijd die vooral in het teken stond van het debuut van Lionel Messi.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen