Juventus neemt Ihattaren over van PSV en verhuurt hem direct

30 augustus 2021, 13:14   Bijgewerkt: 30 augustus 2021, 13:35

De toekomst van Mohamed Ihattaren lijkt in de Serie A te liggen. De negentienjarige spelmaker van PSV wordt door diverse Italiaanse media in verband gebracht met een transfer naar Juventus. Transferspecialisten Fabrizio Romano en Gianluca Di Marzio claimen dat de Oude Dame de PSV-paria gaat kopen en direct aan Sampdoria gaat verhuren.

Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad bevestigt in elk geval dat Ihattaren op weg is naar de uitgang: de speler heeft toestemming gekregen om op het vliegtuig te stappen om een overgang af te ronden. De clubwatcher kan niet bevestigen dat Ihattaren daadwerkelijk op weg is naar Juventus. 'Mo Ihattaren is op weg om PSV te verlaten en heeft toestemming gekregen om daarvoor te vliegen. Agent Mino Raiola is hard aan het werk een club voor hem te vinden. Bestemming nog altijd onbekend. Juventus is niet bevestigd vanuit zijn kamp of de omgeving van PSV', schrijft hij op Twitter.

De kans is groot dat de wegen van PSV en Ihattaren maandag of dinsdag scheiden. De aanvallende middenvelder heeft zich onmogelijk gemaakt in Eindhoven en is derhalve niet meer welkom in de selectie van trainer Roger Schmidt. De kans is groot dat Juventus hem verlost van zijn uitzichtloze situatie. De Italiaanse grootmacht zal eerst aan de onderhandelingstafel moeten plaatsnemen, daar het contract van Ihattaren bij PSV nog één jaar doorloopt.

Ihattaren is de voorbije maanden aan onder meer AS Monaco en het VfL Wolfsburg van Mark van Bommel in verband gebracht. Juventus is niet vaak genoemd als potentiële bestemming, maar wel een logische optie daar Mino Raiola korte lijntjes heeft met de Italiaanse grootmacht. Zo bracht de superzaakwaarnemer Matthijs de Ligt twee jaar geleden naar de club uit Turijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen