Harroui hard op weg naar Italiaanse subtopper

30 augustus 2021, 11:00   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De nieuwe club van Abdou Harroui lijkt bekend. De 23-jarige spelmaker van Sparta Rotterdam gaat aan de slag bij Sassuolo, zo claimt transferspecialist Gianluca Di Marzio. Eerder leek Harroui nog op weg naar Engeland.

De medische keuring van Harroui staat al gepland. Die zal maandag of dinsdag plaatsvinden, omdat de deal voor dinsdagavond 23.59 uur moet worden afgerond. Sassuolo zal de middenvelder in eerste instantie huren van Sparta. Wel wordt een optie tot koop opgenomen in het contract. Die optie moet de Italiaanse club verplicht lichten als aan bepaalde voorwaarden is voldaan. Het is niet bekend wat die voorwaarden zijn.

De zaak-Harroui houdt Sparta al enige tijd in de greep. Dat de speler een transfer zou maken was al enige tijd duidelijk, maar waarheen nog niet. En zolang Harroui nog niet van de loonlijst kan worden geschrapt, kan Sparta geen vervanger aantrekken. Eerder leek de spelmaker nog voor enkele miljoenen op weg naar Nottingham Forest, terwijl ook Aston Villa als potentiële bestemming werd genoemd.

De kans is groot dat Sparta ook op korte termijn afscheid neemt van Laros Duarte, die in de concrete belangstelling van FC Groningen staat. Op het gebied van ingaande transfers gebeurt er ook het nodige bij de Rotterdammers. Zij maakten eerder vandaag de terugkeer van Aaron Meijers wereldkundig. De linkervleugelverdediger is transfervrij overgenomen van ADO Den Haag.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen