Feyenoord bereikt eindelijk akkoord met Geertruida

30 augustus 2021, 10:16   Bijgewerkt: 30 augustus 2021, 12:02

Na maandenlange onderhandelingen is er eindelijk een akkoord bereikt tussen Feyenoord en het management van Lutsharel Geertruida. De partijen zijn mondeling overeengekomen dat de verdediger zijn contract in Rotterdam met twee seizoenen zal verlengen. Feyenoord meldt het nieuws via de eigen clubkanalen. De offciële handtekeningen worden snel op papier gezet.

Technisch directeur Frank Arnesen laat weten erg blij te zijn dit nieuws te kunnen melden. "Het is mooi dat we er uit zijn gekomen. Als Feyenoord zijnde willen we onze veelbelovende jonge spelers graag langdurig aan ons binden. Dat was ons al gelukt met spelers als Orkun Kökcü en Luis Sinisterra, en recent ook met Tyrell Malacia en Justin Bijlow. Het feit dat we Lutsharel aan dat rijtje toe kunnen voegen is een zeer positief gegeven.''

Geertruida staat momenteel nog langs de kant met een blessure, maar was vorig seizoen een vaste waarde in het elftal van Feyenoord. "Hij is de afgelopen jaren met sprongen vooruit gegaan en we zijn ervan overtuigd dat hij, zodra hij weer helemaal fit is, die ontwikkeling door gaat zetten.'' Ook Geertruida zelf is zeer verheugd met het nieuws. ''Als jongen hier opgegroeid in Rotterdam-Zuid is er niets mooiers dan het vooruitzicht dat ik de komende jaren het shirt van Feyenoord blijf dragen en me hier bij de club verder kan ontwikkelen."

"Mijn insteek is vanaf het eerste moment geweest om bij deze prachtige club te blijven. Vandaar dat ik ook zo blij ben dat de club en ik vandaag kunnen bevestigen dat er een mondeling akkoord is. Met mijn herstel gaat het de goede kant op. Ik voel dat ik sterker ben geworden en kan niet wachten om er zo snel als mogelijk weer te staan en in de mooie volle Kuip te spelen." Geertruida speelt al sinds 2012 voor Feyenoord en stroomde via de jeugd door naar het eerste elftal. Inmiddels staat hij al op meer dan tachtig wedstrijden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen