Flink probleem Feyenoord: Sinisterra mist mogelijk 'Heracles'

Flink probleem Feyenoord: Sinisterra mist mogelijk 'Heracles'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

30 augustus 2021 – Feyenoord was de afgelopen weken in bloedvorm en stilaan werd er in Rotterdam en omstreken zelfs stiekem gesproken over een eventuele titel. De laatste twee duels gingen echter met 3-1 verloren en dus wordt het grote probleem van Feyenoord steeds meer blootgelegd: de krappe selectie. Arne Slot heeft niet de beschikking over al te veel aanvallers en moet waarschijnlijk tegen Heracles ook nog eens Luis Sinisterra missen.

Komende week zijn er namelijk interlandverplichtingen, waardoor Feyenoord niet speelt. Sinisterra is opgeroepen voor Colombia en de interlandperiode in Zuid-Amerika duurt twee dagen langer dan in Europa. Daardoor speelt de buitenspeler op 10 september nog een wedstrijd tegen Chili, terwijl Feyenoord de competitie op 12 september alweer hervat.

Op die manier landt Sinisterra op zijn vroegst de avond voordat Feyenoord om 14:30 uur aanvangt tegen Heracles. Volgens Slot wordt het dan lastig om hem de volgende dag in de basis te laten starten. Daarom is het voor Feyenoord te hopen dat het voor het sluiten van de transfermarkt nog een extra aanvaller aan de selectie kan toevoegen.

Lees ook: Drama voor Feyenoord: Diallo-deal gaat definitief niet door

Gezien Feyenoord niet de enige club is die problemen ondervindt met de langere interlandperiode in Zuid-Amerika, heeft de Spaanse voetbalbond al stappen ondernomen. Het heeft beroep aangetekend tegen deze beslissing, maar het CAS heeft dat afgewezen. De Spaanse clubs hebben de bond inmiddels gevraagd of de competitiewedstrijden niet uitgesteld kunnen worden en de bond is daar nu naar aan het kijken.

Reacties

gerelateerd