Ten Hag rekent niet op Onana: "Hij gaat nog wel, denk ik"

30 augustus 2021, 08:10

Ajax boekte zondag een uitstekende 5-0 zege op Vitesse en daarmee revancheerde het zich enigszins van de flater een week eerder tegen FC Twente. Toch heeft Marc Overmars de selectie nog niet helemaal rond, want er staat nog altijd een aantal spelers op de nominatie voor een vertrek. Onder meer André Onana, David Neres en Nicolas Tagliafico kunnen zomaar nog vertrekken in de laatste dagen van de transferperiode.

Tegenover De Telegraaf laat Erik ten Hag weten er voorlopig niet meer op te rekenen dat doelman Onana na zijn dopingschorsing weer aansluit bij de selectie van Ajax. "Ik weet wat er speelt. Hij gaat nog wel, denk ik." Eerder meldde het medium al dat er twee clubs concreet zijn voor de doelman. Onana heeft nog een contract tot de zomer van 2022 en dus wil Ajax voorkomen dat hij dan gratis de deur uit loopt.

Technisch directeur Overmars laat weten dat clubs voor Neres een stuk minder concreet zijn. Ajax heeft dan ook nog geen enkel bod ontvangen op de buitenspeler, maar toch verwacht Overmars dat er nog wat gaat gebeuren. "Zoals ik het nu zie, denk ik dat Neres hier volgende week niet meer speelt. Voorin zijn de posities heel druk bezet dus zou het goed zijn als daar iets gebeurt."

Lees ook: Ajax wil voor deadline nog 3 spelers kwijt

Met Mohamed Daramy haalde Ajax in de laatste week van de transferwindow nog een miljoenenaankoop binnen. Daarmee lijken er geen spelers meer naar Amsterdam te komen, al houdt Ten Hag de deur nog wel op een kier. "Met Overmars weet je het maar nooit. Misschien geeft hij de trainer nog een cadeau."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen