'Feyenoord schakelt snel en wil zaken doen met Arsenal'

29 augustus 2021, 23:30

Reiss Nelson moet na het mislopen van de geblesseerde Amad Diallo de nieuwe aanvaller van Feyenoord worden. De Rotterdammers hopen de buitenspeler voor een seizoen te huren van Arsenal. Daar komt de talentvolle jeugdinternational niet in aanmerking voor veel speeltijd.

Feyenoord kreeg zondag slecht nieuws binnen over de beoogde aanwinst Diallo, die op de training van zijn club Manchester United geblesseerd is geraakt. Dat is een flinke streep door de rekening van technisch directeur Frank Arnesen. Toch heeft de Deen snel geschakeld en zijn de eerste contacten met Arsenal gelegd voor Nelson.

Volgens het betrouwbare Feyenoord Transfermarkt moet de 21-jarige Nelson de broodnodige aanwinst worden voor trainer Arne Slot. Dat zouden bronnen vanuit Engeland hebben laten weten aan FTM. Nelson zou een seizoen gehuurd moeten worden. Eerder speelde de aanvaller al eens in de Bundesliga op huurbasis voor Hoffenheim.

Nelson komt uit de jeugdopleiding van Arsenal en maakte in 2017 zijn eerste minuten in de hoofdmacht van de Londenaren. Een echte doorbraak zat er vooralsnog echter niet in en daarom is een tijdelijk vertrek voor beide partijen een goede optie. Nelson heeft in het Emirates Stadium nog een contract tot medio 2023.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen