'PSV klopt in zoektocht naar extra spits aan bij Benfica'

29 augustus 2021, 23:15

Carlos Vinícius staat op het verlanglijstje van PSV, dat nog altijd op zoek is naar een extra centrumspits. De Eindhovenaren hebben daarom aangeklopt bij Benfica om te bekijken of de Braziliaanse aanvaller tijdelijk naar het Philips Stadion kan komen. Er is echte flinke concurrentie.

Volgens onder meer Voetbal International en het [a,https://www.ed.nl/psv/psv-werkt-nog-volop-aan-de-komst-van-een-nieuwe-aanvaller-carlos-vinicius-van-benfica-een-van-de-kandidaten~a56964aa/,_blank,Eindhovens Dagblad] is Vinícius een serieuze optie voor PSV. De Braziliaan moet speelminuten gaan maken en lijkt die niet te gaan krijgen bij Benfica. In Eindhoven is de kans op speeltijd groter en dat verhaal zal technisch directeur John de Jong ook hebben neergelegd bij zijn collega's uit Lissabon.

Het is echter de vraag wat Vinícius zelf wil. Naast PSV zijn naar verluidt ook het Russische FK Zenit Sint-Petersburg en Eintracht Frankfurt uit Duitsland in de markt voor de 26-jarige linkspoot. Hij zal echter snel een keuze moeten maken aangezien de transfermarkt snel gaat sluiten. Luuk de Jong is volgens trainer Roger Schmidt geen optie meer voor PSV.

Vinícius staat sinds de zomer van 2019 onder contract bij Benfica, dat hem destijds overnam van SSC Napoli. De Portugezen stalde hem afgelopen seizoen bij Tottenham Hotspur, waar hij vooral de stand-in van Harry Kane was. Eerder was de aanvaller ook actief bij onder meer Rio Ave en AS Monaco.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen