Marokko
0 – 0
Spanje

Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Ronaldo ziet nieuwe ploeg United benauwde zege boeken

Ronaldo ziet nieuwe ploeg United benauwde zege boeken

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

29 augustus 2021 – Manchester United heeft een zwaarbevochten overwinning geboekt op bezoek bij Wolverhampton Wanderers. De nieuwe club van superster Cristiano Ronaldo, die nog ontbrak bij United, versloeg Wolves uiteindelijk dankzij een late treffer van Mason Greenwood met 0-1.

Hoe zal Ronaldo de wedstrijd van United hebben bekeken? Waarschijnlijk beseft de Portugees dat zijn nieuwe club hem bijzonder goed kan gebruiken. De ploeg van Ole Gunnar Solskjaer had het lastig op bezoek bij Wolves en leek lang te moeten vrezen voor duur puntenverlies, maar Mason Greenwood schoot zijn ploeg uiteindelijk naar een 0-1 overwinning.

De negentienjarige aanvaller lijkt een droomkoppel te kunnen gaan vormen met de zeventien jaar oudere Ronaldo. Met zijn treffer was de jonge Engelsman alweer voor de derde opeenvolgende wedstrijd trefzeker in de Premier League. Daarmee werd hij de tweede tiener ooit die in de eerste drie wedstrijden van het seizoen scoorde. In de jaren negentig kreeg Robbie Fowler dat voor elkaar.

Manchester United steeg dankzij de overwinning naar de gedeelde tweede plek in de Premier League. De grootmacht heeft zeven punten gescoord en moet alleen Tottenham Hotspur voor zich dulden. De Londenaren hebben tot dusverre de perfecte score te pakken. Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd