'Droomtransfer: Giakoumakis voor 4 jaar naar topclub'

29 augustus 2021, 19:03

Georgios Giakoumakis heeft zijn gedroomde transfer te pakken. De 26-jarige topscorer van de Eredivisie verkast voor vier jaar naar de Schotse topclub Celtic. Voor Giakoumakis, die met VVV-Venlo degradeerde naar de Keuken Kampioen Divisie, wordt een bedrag van rond de 2,5 miljoen euro betaald.

Dat meldt De Limburger. VVV ontvangt bij goede prestaties van de Griek ook nog enkele bonussen. Giakoumakis stond de laatste weken op de radar van diverse clubs, maar het was lang wachten voordat hij zijn koffers kon pakken. Onder meer Werder Bremen hoopte de spits binnen te halen, maar de Duitse degradant haakte uiteindelijk alsnog af.

Giakoumakis, die ook in verband werd gebracht met Feyenoord, gaf de voorkeur aan een langer verblijf in de Eredivisie. Concrete aanbiedingen van clubs als PSV en Feyenoord bleven echter uit. Ook PFK Sotsji, Boavista Porto en Venezia wilden hem strikken, maar de spits wachtte op een betere kans. Afgelopen seizoen was Giakoumakis goed voor 26 competitiegoals.

De zesvoudig Grieks international gaat nu aan de slag in Schotland. Zijn aanstaande werkgever verloor zondagmiddag met 1-0 van aartsrivaal Rangers. Celtic staat na vier speelronden op de zesde plaats in de Scottish Premiership.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen