'Dortmund verlangt krankzinnig bedrag van PSG voor Haaland'

29 augustus 2021, 17:36

Paris Saint-Germain moet flink de portemonnee trekken als het in de slotdagen van de transferwindow nog wil toeslaan bij Borussia Dortmund. Als Kylian Mbappé naar Real Madrid verkast, zet PSG volgens diverse media vol in op de komst van fenomeen Erling Haaland. Dortmund is echter niet bereid om zomaar mee te werken aan een transfer.

De 21-jarige superspits moet volgens BILD namelijk 200 miljoen euro opleveren. Met die transfersom zou hij de op één na duurste transfer ooit worden in het voetbal. Alleen Neymar verkaste voor een hoger bedrag: Paris Saint-Germain betaalde in 2017 222 miljoen euro voor de Braziliaan. Dortmund betaalde anderhalf jaar geleden 'slechts' twintig miljoen euro aan RB Salzburg.

Haaland komt alleen in beeld bij de Parijzenaren als Real Madrid doorpakt wat betreft Mbappé. De Fransman heeft nog een eenjarig contract in Frankrijk, waardoor PSG overweegt om hem te verkopen. Ondanks zijn korte contractduur wil Real Madrid liefst 170 miljoen euro betalen voor de pijlsnelle aanvaller. Mbappé zit zondagavond op bezoek bij Stade Reims 'gewoon' bij de wedstrijdselectie.

Haaland, die nog drie jaar vastligt bij Dortmund, is dit seizoen uitstekend op dreef bij Dortmund. De jonge spits was in drie duels goed voor drie treffers en drie assists. In totaal staat de teller na 64 optredens voor Dortmund op 63 competitiegoals.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen