Spurs beleeft perfecte start en boekt met Bergwijn wéér zege

29 augustus 2021, 16:54

Tottenham Hotspur is vooralsnog bezig aan een sterke start van het nieuwe Premier League-seizoen. De Londenaren hebben na drie duels nog altijd de volle buit te pakken en bekleden daarmee knap de koppositie in Engeland. Zondagmiddag werd ook Watford naar huis gestuurd: de Spurs wonnen met 1-0.

Een vrije trap van Heung-Min Son zorgde kort voor rust uiteindelijk voor de drie punten. De Zuid-Koreaan slingerde zijn vrije trap voor het doel, maar niemand raakte zijn voorzet aan. Ook de keeper van Watford had geen antwoord, waardoor Tottenham met enig fortuin op voorsprong kwam. De 29-jarige Son groeide met zijn tweede treffer van het seizoen uit tot man van de wedstrijd.

Steven Bergwijn begon opnieuw in de basis bij de Spurs. De buitenspeler werd na 67 minuten naar de kant gehaald. Afgelopen seizoen was het juist Bergwijn die van geluk mocht spreken als hij na rust nog binnen de lijnen kwam. Onder de nieuwe coach Nuno Espírito Santo heeft hij een vaste plek op het opstellingsformulier. Het leverde hem afgelopen vrijdag een uitnodiging voor het Nederlands elftal op.

Burnley - Leeds United: 1-0

Burnley heeft de eerste drie punten van het nieuwe seizoen bijgeschreven. De ploeg van bankzitter Erik Pieters was met 1-0 te sterk voor Leeds United, waar Pascal Struijk in de basis stond. De Nederlands-Belgische verdediger kreeg een gele kaart en kon niet voorkomen dat zijn ploeg opnieuw verloor. Leeds heeft na drie duels pas één punt gescoord. Bij de middenmoter van afgelopen seizoen zat Crysensio Summerville op de bank.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen