Bizar: AA Gent vermorzelt kampioen Club Brugge

29 augustus 2021, 15:26

Club Brugge heeft een beschamende nederlaag moeten slikken in de Belgische Jupiler Pro League. De regerend landskampioen werd op bezoek bij KAA Gent van het kastje naar de muur getikt en verloor uiteindelijk met 6-1. Niet de Brugge-Nederlanders, maar een Amsterdammer van Gent stal zondagmiddag de show.

De zesde tegentreffer van Club Brugge was misschien wel het meest symbolisch voor de onmacht van de kampioen. Een terugspeelbal stuiterde knullig over de voet van Simon Mignolet, die daardoor voor de zesde keer deze middag moest vissen. De eigen treffer van de Belgische sluitpost bepaalde de eindstand uiteindelijk op maar liefst 6-1.

Grote man aan de kant van Genk was Tarik Tissoudali. De oud-speler van Telstar, Willem II, Cambuur, VVV-Venlo en De Graafschap opende na een fraaie kapbeweging de score en bereidde ook nog een treffer voor. Club Brugge deed via Hans Vanaken nog iets terug, maar kon een beschamende aftocht niet meer voorkomen.

Bij Brugge stonden Noa Lang en Ruud Vormer in de basis. Laatstgenoemde bereidde de treffer van Vanaken voor. Bas Dost kwam na rust binnen de lijnen, maar kon een nederlaag niet meer voorkomen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen