Spanje
0 – 0
Duitsland

Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Duitse en Russische club vechten om krabbel Kerk

Duitse en Russische club vechten om krabbel Kerk

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

29 augustus 2021 – Gyrano Kerk is hard op weg naar de uitgang bij FC Utrecht. De begeerde aanvaller heeft zijn laatste wedstrijd voor de Domstedelingen gespeeld, want hij staat op het punt om aan een nieuw, buitenlands avontuur te beginnen. Het Russische Lokomotiv Moskou en het Duitse Eintracht Frankfurt strijden om zijn handtekening.

Dat meldt Voetbal International. De twee clubs zijn bereid om het tweejarige contract van Kerk in de Eredivisie voor enkele miljoenen af te kopen. Lokomotiv Moskou lijkt momenteel de beste papieren te hebben: zij zijn bereid om het gewenste bedrag te betalen. Eintracht Frankfurt heeft daarom een deadline gekregen: zij moeten dit weekend laten weten wat ze voor Kerk overhebben. 

Kerk ontbreekt wegens de transfer in de wedstrijdselectie voor het thuisduel met Feyenoord. De buitenspeler leek vorig seizoen al niet meer over de aanvaller te kunnen beschikken, maar Hellas Verona trok het bod van liefst acht miljoen euro uiteindelijk in. Utrecht houdt deze zomer, mede vanwege corona, iets minder over aan de overstap van de aanvaller.

De 25-jarige buitenspeler speelde in totaal 175 wedstrijden in de hoofdmacht van Utrecht. Daarin was hij 42 keer trefzeker en bereidde hij 43 goals voor. De aanvaller speelde aan het begin van zijn loopbaan een jaar op huurbasis bij Helmond Sport. Daar scoorde hij zeven keer en gaf hij negen assists. Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd