Topdrukte bij FC Groningen: meerdere deals op komst

29 augustus 2021, 09:11   Bijgewerkt: 29 augustus 2021, 09:45

FC Groningen zet zich in de laatste dagen van de transferperiode schrap voor transfervuurwerk. Volgens technisch directeur zou het zomaar kunnen dat maar liefst vijf spelers de Euroborg verlaten. Voor Gabriel Gudmundsson en Azor Matusiwa bestaat in elk geval concrete interesse. "Op hun zijn ook al meerdere biedingen geweest", aldus Fledderus, die ook nieuwe spelers verwacht. 

Gudmundsson staat in de belangstelling van Lille, de kampioen van Frankrijk. Ook Azor Matusiwa kan naar de Ligue 1. Stade Reims, dat deze week Mitchell van Bergen overnam van sc Heerenveen, heeft de captain van Groningen op de korrel. "We komen nader tot elkaar, maar het gaat erom of je tot een deal komt. Zover is het nu nog niet", zegt Fledderus tegen RTV Noord.

Verder is het rustig rondom Jørgen Strand Larsen, maar is naar de spits wel eerder serieus geïnformeerd. Er is wel een bieding op hem geweest, hij ligt goed in de markt. Misschien denken ze hem goedkoop op te kunnen halen omdat hij nu niet in de basis staat, maar dan zijn ze bij mij aan het verkeerde adres", aldus Fledderus, die nog hoopt Joël van Kaam, Kian Slor en Thomas Poll te kunnen verhuren.

Ook werkt Groningen aan de komst van nieuwe spelers. De transfer van Sparta-middenvelder is een kwestie van tijd. Hij kan een eventueel vertrek van Matusiwa opvangen. "Ik hoop het maandag af te kunnen ronden. Hij kan op de positie van Matusiwa spelen, is een nummer zes. Wel een ander type speler, echt voetballend. Azor duelleert meer op die plek." Volgens Voetbal International is Groningen ook bezig met buitenspeler Sebastian Tounetki (Bodø/Glimt) en linksback Yahya Kalley (IFK Göteborg).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen