Schmidt sluit terugkeer Ihattaren uit en verwacht snel vertrek

28 augustus 2021, 23:45

Trainer Roger Schmidt heeft de uitschakeling van PSV tegen Benfica enigzins weggespoeld met een ruime overwinning op FC Groningen. Na een lastige start, keerde PSV de achterstand om en maakte het er uiteindelijk 5-2 van. De Eindhovenaren hebben de zaakjes dus aardig voor elkaar, maar toch staat er de komende dagen zeker nog wat te gebeuren op de transfermarkt. Zo denkt Schmidt dat Mohamed Ihattaren nog zal vertrekken.

Ihattaren traint al enkele weken niet meer mee met het eerste van PSV. Hij is uit op een transfer, maar er is nog altijd geen club die hem wil overnemen voor het bedrag dat PSV wil zien. Tegenover de camera van ESPN wil hij niet al te veel woorden kwijt over de situatie van zijn speler. "Ik denk dat hij nog gaat vertrekken. Hij wil weg en we hebben nog een paar dagen." Vervolgens krijgt Schmidt nog de vraag of het mogelijk is dat hij nog terugkeert in de selectie, mocht hij blijven, maar daar is Schmidt duidelijk over: "Nee".

Op de persconferentie na afloop van de wedstrijd liet hij eveneens weten niet geheel tevreden te zijn over de wedstrijd. "Wij hebben al heel veel wedstrijden gespeeld en dat zie je ook aan de spelers. Zowel fysiek als mentaal waren we niet helemaal fris. Toch hebben we vandaag laten zien dat we ook kunnen winnen door hard te werken en met de juiste instelling te spelen."

Lees ook: 'Volledige radiostilte rondom Ihatteren

Eerder liet de trainer weten er nog graag een extra spits bij te willen hebben, maar de namen die de afgelopen dagen rond zongen, zullen niet naar PSV komen. Luuk de Jong is niet haalbaar voor PSV en Mostafa Mohamed van Galatasaray heeft PSV geen interesse in, terwijl dat wel werd gemeld door RMC Sport. Dat bevestigt Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen