'Tottenham stelt back-ruil voor: Barça niet akkoord'

28 augustus 2021, 21:05

Tottenham Hotspur heeft de stoute schoenen aangetrokken en klopte aan bij FC Barcelona om een ruildeal voor te stellen. De nieuwe coach Nuno Espirito Santo ziet het namelijk niet zitten in probleemkind Serge Aurier en dus bood de club aan om hem te ruilen tegen de kersverse aanwinst Emerson. Barcelona heeft het aanbod echter vriendelijk afgewimpeld.

Dat weet Fabrizio Romano althans te melden. Emerson kwam in 2019 over vanuit Brazilië naar Barcelona, maar kreeg daar geen kansen. Hij werd verhuurd aan Real Betis, waar hij wel indruk wist te maken. Die club nam hem dan ook definitief over, maar deze zomer kreeg de Catalaanse club daar spijt van. De terugkoopoptie in zijn contract werd gelicht en dus kan trainer Ronald Koeman over hem beschikken.

In de eerste twee competitiewedstrijden mocht hij twee keer als invaller binnen de lijnen komen. Sergino Dest is namelijk eerste keuze op rechtsback en Jordi Alba op linksback. Bij Tottenham Hotspur kan Aurier helemaal niet meer rekenen op speelminuten. In de voorbereiding mocht hij tegen Chelsea tien minuten meedoen en tegen Arsenal drie, maar in de competitie speelde hij niet meer.

Lees ook: Barcelona neemt zorgen weg over Memphis en De Jong

Barcelona heeft al een hoop spelers van de hand gedaan deze transferwindow en heeft zich ook op diverse plaatsen versterkt. Toch houdt de club de ogen in de laatste dagen van de transferperiode goed open. Koeman won de eerste competitiewedstrijd knap met 4-2 van Real Sociedad, maar in de tweede wedstrijd liep het gelijk averij op door met 1-1 gelijk te spelen tegen Athletic Bilbao.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen