Lewandowski steelt de show en verbetert persoonlijk record

28 augustus 2021, 20:24

Bayern München kende een moeiteloze avond tegen het Hertha BSC van Deyovaisio Zeefuik. De vleugelverdediger begon in de basis, maar had voor rust al door dat het een onmogelijk karwei was om een goed resultaat mee te nemen naar Berlijn. Robert Lewandowski was weer de uitblinker met drie doelpunten.

Al na zes minuten kwam de regerend landskampioen op voorsprong via Thomas Müller. De middenvelder scoorde na een assist van Alphonso Davies, maar ook deze treffer was voor een groot deel op het conto van de Poolse spits te schrijven. De aanvaller stapte slim over de bal heen, waardoor de verdedigers op het verkeerde been werden gezet. Müller wist daar wel raad mee. Het bleek het startschot van een moeiteloze avond.

Na dertig minuten kwam Lewandowski zelf op het scorebord te staan. Hij kopte de bal op de lat, maar was in de rebound de verdedigers te snel af. Met die treffer zorgde de aanvaller voor een verbetering van zijn persoonlijke record. De goalgetter heeft nu dertien Bundesligawedstrijden op rij gescoord en ook nog eens twaalf thuiswedstrijden. Daarmee evenaart hij het record van Gerd Müller in 1970 en Jupp Heynckes in 1973.

Na rust mocht ook talent Jamal Musiala juichen. Hij maakte de derde treffer met een geplaatst schot. Daarna was het weer Lewandowski die de spotlights op zich wist te richten. In minuut zeventig scoorde hij zijn tweede treffer van de avond. Leroy Sané was na een uitstekende één-twee niet zelfzuchtig en gunde het doelpunt aan de spits. Net als zijn eerste goal werd ook de derde treffer van de aanvalsleider met het hoofd gemaakt. Het was de vijfde van thuisploeg en het slotstuk van een mooie avond.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen