FC Groningen dreigt sterkhouder Matusiwa kwijt te raken

28 augustus 2021, 16:33

FC Groningen dreigt Azor Matusiwa vlak voor het verstrijken van de zomerse transferperiode nog kwijt te raken. Stade Reims heeft zich volgens onder meer Voetbal International en RTV Noord officieel gemeld voor de 23-jarige middenvelder bij de Trots van het Noorden.

Hoewel Matusiwa vorige week nog de verwachting uitsprak dat hij bij Groningen zou blijven, is een vertrek nu een serieuze optie. Stade Reims heeft de controleur al langere tijd op de korrel, maar lijkt nu echt door te pakken. Matusiwa zelf zou de stap naar Frankrijk 'absoluut' willen maken, wat een transfer nog wat waarschijnlijker maakt.

Maar eerst zal Stade Reims eruit moeten zien te komen met Groningen. Matusiwa ligt nog voor twee jaar vast in het noorden en technisch directeur Mark-Jan Fledderus zal er niet happig op zijn om in de slotdagen van de zomerse transferperiode een belangrijke kracht te laten gaan. Mag Matusiwa toch vertrekken, dan wordt hij bij Stade Reims ploeggenoot van Kaj Sierhuis en Mitchell van Bergen.

Het belooft een drukke periode te worden voor Fledderus, want er wordt ook getrokken aan Gabriel Gudmundsson, Ahmed El Messaoudi en Jørgen Strand Larsen. De Groningers willen zelf ook nog wat doen op de transfermarkt en mikken op de komst van Sparta Rotterdam-middenvelder Laros Duarte.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen