Koeman kijkt jaloers naar Real: "Ik zou Mbappé ook wel willen"

28 augustus 2021, 16:05

Ronald Koeman zal ongetwijfeld enigszins jaloers zijn op de transferactiviteiten van Real Madrid. De rivaal van zijn FC Barcelona lijkt zich kort voor het sluiten van de transferwindow nog te gaan versterken met Kylian Mbappé. Koeman zelf werd tijdens zijn persconferentie met die geruchten geconfronteerd.

Dat de Madrilenen liefst 170 miljoen euro (plus bonussen) zouden willen betalen voor de superster van Paris Saint-Germain, is volgens Koeman niet vreemd. "Tja, als ze het geld hebben... Ik zou hem ook wel in mijn team willen hebben. Als je je selectie met zulke spelers kunt versterken, is dat perfect", citeerde Marca.

Voor Koeman ligt de situatie echter anders. De club had deze zomer weinig te besteden en moest zelfs spelers richting de uitgang sturen om zelf uit de financiële problemen te raken. "We moeten realistisch zijn. Wij kunnen het financieel niet opnemen tegen clubs als PSG, Manchester City of Manchester United", zei hij daarover.

"Het is frustrerend voor iedereen die het beste met deze club voor heeft, maar het is zoals het is en dat moeten we accepteren. Het zal ook nog wel even duren", vervolgde hij. "Maar mensen moeten ook weten dat we het op dit moment aan het veranderen zijn, met jonge spelers", doelde hij op onder meer de pas achttienjarige Pedri, die al een jaar lang een belangrijke schakel is in het Barça van Koeman.

Lees ook: 'Real Madrid wil niet langer wachten en stelt PSG ultimatum'

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen