Seuntjens wil Haye niet kwijt: "Tracker onder zijn auto geplaatst"

28 augustus 2021, 12:50

Ralf Seuntjens hoopt van harte dat Thom Haye aan zijn zijde blijft voetballen. De 26-jarige spelmaker dreigt NAC Breda in de slotdagen van de zomerse transferperiode te verlaten. Clubs uit binnen- en buitenland hebben hun oog laten vallen op Haye, die zijn ambitie om op een hoger niveau te spelen nooit onder stoelen of banken heeft gestoken.

Maar als het aan Seuntjens ligt, gaat Haye nergens heen. "Ik ben blij dat het publiek nog even zijn naam scandeert en roept dat hij moet blijven. Dat zou de beste transfer van deze zomer zijn. Hij moet gewoon blijven. Punt", windt de man die vrijdagavond met een hattrick ADO Den Haag velde er geen doekjes om in gesprek met BN De Stem.

Haye werd na afloop van de 3-0 zege op de concurrent luidkeels toegezongen door de aanhang van NAC. "Thom Haye gaat nergens heen", spreekt Seuntjens zijn vurige wens uit. "Ik heb een tracker onder zijn auto geplaatst. Als hij in de buurt van Schiphol komt, stap ik in Breda in de auto om hem tegen te houden", grapt hij.

Haye beschikt bij NAC over een contract dat nog twee jaar doorloopt. In de verbintenis van de voormalig speler van AZ, Willem II, Lecce en ADO Den Haag staat geen gelimiteerde transfersom, waardoor de Bredanaars de hoofdprijs kunnen vragen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen