De Ligt staat stil bij vertrek 'perfect voorbeeld' Ronaldo

28 augustus 2021, 08:44

Matthijs de Ligt heeft afscheid genomen van Cristiano Ronaldo. Op Instagram staat de 22-jarige centrumverdediger stil bij het vertrek van de Portugese ster, die vrijdag zijn terugkeer naar Manchester United afrondde. De Ligt en Ronaldo waren twee jaar elkaars ploeggenoten bij Juventus.

'Het is een eer geweest om als jouw teamgenoot op het voetbalveld te hebben gestaan. Voor mij ben je het perfecte voorbeeld voor iedere speler hoe je je kunt verbeteren door hard te werken en nooit tevreden te zijn met wat je eerder hebt bereikt. Ik hoop dat je nog veel meer dingen zult bereiken, want ik weet dat je nog lang niet klaar bent. Succes Cris!', schrijft De Ligt.

De transfersoap rond Ronaldo was kort, maar krachtig. Deze week werd bekend dat de 36-jarige aanvaller zijn zinnen had gezet op een vertrek bij Juventus, waarna de voetbalwereld ervan uitging dat hij zijn loopbaan zou vervolgen bij Manchester City. Na een onverwachte wending werd Ronaldo vrijdag gepresenteerd bij de andere club uit Manchester, waar hij eerder tussen 2003 en 2009 ook al onder contract stond.

De overgang van Ronaldo naar Manchester United is nog niet helemaal rond. De Engelse grootmacht maakte vrijdag via de officiële kanalen bekend dat er met Juventus een akkoord is bereikt over de transfer. De club moet met nog wel tot overeenstemming komen over de persoonlijke voorwaarden. Ook moet Ronaldo nog medisch worden gekeurd op Old Trafford.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen