Thiago Silva vol onbegrip over transfer Ramos: "Zeer verdrietig"

27 augustus 2021, 23:57

Paris Saint-Germain was deze zomer zeer bedrijvig op de transfermarkt. Het haalde grote sterren als Lionel Messi, Achraf Hakimi, Georginio Wijnaldum en Gianluigi Donnarumma, maar ook de ervaren Sergio Ramos. Van die laatste transfer begrijpt oud-speler Thiago Silva vrij weinig, gezien hij juist weg moest bij de club omdat hij te oud was.

Thiago Silva is momenteel speler van Chelsea, maar moest vorig jaar op 35-jarige leeftijd vertrekken uit Parijs. Ramos is van dezelfde leeftijd en wordt dus wel binnengehaald door PSG. Tegenover ESPN Brasil heeft hij daarop gereageerd. "Dat maakt met erg verdrietig. Ik heb niets tegen Sergio Ramos, maar hij is even oud als ik was vorig seizoen. Het geeft me het gevoel dat ik niets voor de club betekende."

"Mijn periode bij PSG is zeker een afgedaan hoofdstuk, maar tegelijkertijd denk ik veel na en reflecteer ik op bepaalde gebeurtenissen. Ik denk dat het anders had moeten lopen. Het gaat hier niet om acht dagen of acht maanden. Nee, het waren acht jaren met veel overwinningen en prijzen. Wij hebben ervoor gezorgd dat PSG van het niveau is waar het nu staat." Silva nam afgelopen seizoen echter wel de ultieme wraak door de Champions League te winnen met Chelsea, hetgeen PSG zo naarstig naar op zoek is.

Toch gunt Silva zijn oude ploeg nog een hoop. "Ik wil dat PSG blijft winnen, want de club verdient mijn respect. Maar gezien de manier waarop de dingen zijn gelopen, voel ik me verdrietig en heb ik het gevoel dat dat anders had gekund." Silva speelde voor de Franse ploeg maar liefst 326 (!) wedstrijden. Daarvoor kwam hij over van AC Milan.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen