'PSG houdt woord en veegt verhoogd mega-bod Mbappé van tafel'

27 augustus 2021, 21:31

Paris Saint-Germain is niet van plan mee te werken aan een transfer van superster Kylian Mbappé. Eerder gaf eigenaar Nasser Al-Khelaïfi al aan onder geen enkele voorwaarde de Fransman te laten gaan. Daarom had het al een bod van honderdzestig miljoen euro van tafel geveegd en nu heeft het volgens Le Parisien ook 'nee' gezegd tegen een verhoogd bod van honderdzeventig miljoen euro, dat nog met tien miljoen kon oplopen.

De Franse grootmacht sloeg deze transferperiode al meermaals toe door grote sterren (transfervrij) op te halen. Zo kwamen onder meer Lionel Messi, Achraf Hakimi, Gianluigi Donnarumma, Sergio Ramos en Georginio Wijnaldum naar Parijs. De Qatarese clubleiding wil er namelijk alles aan doen om PSG komend seizoen de Champions League te laten winnen.

Daarin is het dus zelfs bereid om heel veel geld mis te lopen voor Mbappé. De rappe aanvaller heeft nog maar een jaar contract en loopt dus waarschijnlijk transfervrij de deur uit, als PSG hem nu niet verkoopt. Real Madrid is de droomclub van Mbappé en dus is de Spaanse ploeg bereid om nu een gigantisch bedrag op tafel te leggen voor de superster, zodat er zekerheid is dat hij voor de club komt spelen.

Lees ook: 'PSG gaat nieuw bod Real Madrid op Mbappé accepteren'

De vraag is echter of PSG zal zwichten voor de hoogte van het bod. Mbappé komt uit de jeugd van AS Monaco en PSG pikte hem daar voor maar liefst honderdtachtig miljoen euro op. Paris kan dus een groot gedeelte van dat bedrag terugverdienen, maar geld is niet de belangrijkste drijfveer van de club. In 78 wedstrijden was hij goed voor maar liefst 76 goals.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen