Officieel: Van Bergen niet naar Engeland maar zoekt het hogerop

27 augustus 2021, 19:27

Middlesbrough volgde Mitchell van Bergen zeer intensief de afgelopen maanden, maar pakte niet door. Daardoor is niet Engeland de volgende bestemming van Van Bergen, maar Frankrijk. De buitenspeler volgt namelijk enkele ex-Heerenveenspelers naar Stade Reims, actief op het hoogste niveau van Frankrijk. Over het bedrag worden vooralsnog geen uitspraken gedaan.

In de zomer van 2018 maakte Van Bergen de overstap van Vitesse naar Friesland. Van Bergen was op 16-jarige leeftijd al gedebuteerd in de Eredivisie en werd gezien als groot talent. Een vaste waarde kon hij in Arnhem echter niet worden, waardoor hij zijn heil ergens anders zocht. Gesterkt door zijn enorme snelheid werd hij bij Heerenveen wel een belangrijke speler.

Van Bergen is inmiddels 21 jaar en treft bij Stade Reims wat oude bekenden. Zo speelde hij bij Heerenveen samen met Arber Zeneli bij Heerenveen. Ook Wout Faes stond daar in 2017 onder contract, het jaar daarop sloot Van Bergen aan bij de club. Daarnaast speelt Kaj Sierhuis, oud-speler van FC Groningen en Ajax, bij Stade Reims.

Lees ook: Harroui houdt Sparta in zijn greep

Reims kende vorig seizoen een ietwat teleurstellend seizoen door slechts veertiende te eindigen. Het seizoen daarvoor draaide het juist een geweldig seizoen en werd het vijfde van de Ligue 1 en speelde het Europees voetbal. Dit seizoen is het wederom teleurstellend begonnen door slechts één zege over te houden aan de eerste drie competitiewedstrijden en dus is Van Bergen een welkome versterking.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen