Ronaldo-gekte direct zichtbaar: officiële website helemaal plat

27 augustus 2021, 18:49

Een 36-jarige speler die net het meest teleurstellende seizoen uit zijn carrière heeft meegemaakt. Of hij nog altijd populair is? Jazeker! Dat blijkt wel uit het feit dat de website van Manchester United direct helemaal plat ligt. Vrijdagmiddag werd bekend dat Cristiano Ronaldo zijn loopbaan vervolgt bij de club uit Engeland en dat zorgt klaarblijkelijk voor een hoop interesse.

Verder is de transfersom die is gemoeid bij de deal nog niet helemaal duidelijk. Eerder meldden diverse media dat Mancester United een kleine dertig miljoen betaalt aan Juventus, maar Fabrizio Romano weet dat de vork anders in de steel zit. The Red Devils betalen namelijk een vast bedrag van vijftien miljoen euro en dat kan nog oplopen met acht miljoen.

Lees ook: OFFICIEEL! Ronaldo keert terug bij zijn oude liefde United

Juventus zelf maakte op de website nog geen melding van de transfer van Ronaldo, maar Manchester United wel. Dat trok zoveel bezoekers dat de servers het niet meer aankonden. Daarnaast zijn er een hoop fans die direct proberen een shirt met Ronaldo achterop te bemachtigen, maar dat gaat voorlopig dus niet lukken.

Ronaldo maakte drie jaar geleden de overstap van Real Madrid naar Juventus voor ongeveer honderd miljoen euro. Destijds werd bekend dat de club de transfersom binnen enkele weken alweer helemaal had terugverdiend met merchandise en marketing. Manchester United lijkt dus niet alleen in sportief opzicht een grote slag te hebben geslagen, maar ook op financieel vlak.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen