'Juventus ziet in Hazard de perfecte Ronaldo-opvolger'

27 augustus 2021, 17:46

Cristiano Ronaldo gaat Juventus verlaten. Dat staat inmiddels als een paal boven water, al is er nog geen akkoord over een transfer. Het betekent dat de Italiaanse grootmacht op zoek gaat naar een vervanger. Daarbij komt de ploeg uit Turijn weer uit bij Real Madrid.

De Portugese superster maakte ook de overstap van de Spaanse hoofdstad naar Noord-Italië en De Oude Dame hoopt nu dat Eden Hazard dezelfde route bewandeld. Dat melden MarcaCorriere dello Sport en La Vecchia Signora. Het is de vraag of de Belg openstaat voor die transfer. Hij heeft er nooit een geheim van gemaakt dat Real Madrid zijn droomclub is. Zijn eerste seizoenen waren teleurstellend in Madrid, mede door blessureleed. Nu zou hij zichzelf van zijn beste kant willen laten zien aan de fans in Santiago Bernabeú.

Aan de andere kant weet hij dat het krediet bij Real niet eindeloos is. De club hoopt deze zomer nog Kylian Mbappé binnen te hengelen, waardoor Hazard wellicht op de bank terechtkomt. Een verkoop kan dus ook voor de Spaanse club een uitkomst bieden. De buitenspeler werd in 2019 voor 115 miljoen euro overgenomen van Chelsea FC en heeft nog een contract voor drie jaar. Juventus zal dus diep in de buidel moeten tasten, waardoor Real meer kan bieden voor Mbappé.

Eerder werd gemeld dat Juventus zaken wilde doen met Paris Saint-Germain om Mauro Icardi naar Turijn te halen. De voormalig spits van Internazionale mag echter niet vertrekken van de Franse topclub. Daardoor is de club nu uitgekomen bij de Belg. Hij moet Ronaldo doen vergeten en de ploeg aan Europees succes helpen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen