'Overgang van Ronaldo bijna rond, transfersom valt hoger uit'

27 augustus 2021, 20:05

De transfer van Cristiano Ronaldo zit in een stroomversnelling. Sinds de Portugees bekendmaakte dat hij Juventus wil verlaten, stapelde het nieuws rondom hem zich op. Even leek Manchester City aan de haal te gaan met Ronaldo, maar inmiddels heeft stadgenoot Manchester United de beste papieren. Fabrizio Romano weet dat zijn zaakwaarnemer het contractvoorstel van United inmiddels binnen heeft én dat United een officieel bod heeft gedaan bij Juventus.

Daardoor zit de transfer van Ronaldo in de 'afrondende fase', zo zegt zaakwaarnemer Jorge Mendes. Ronaldo wil graag terugkeren bij zijn oude club en zal het voorstel 'zo snel mogelijk' accepteren. Vrijdagmiddag werd bekend dat Manchester City zich heeft teruggetrokken uit de onderhandelingen met Ronaldo, maar United lijkt er dus wel uit te komen met de aanvaller.

Volgens eerdere berichtgeving zou Ronaldo maximaal 25 miljoen moeten kosten. Juventus-watcher Romeo Agresti weet echter te melden dat Manchester United direct wil toeslaan en de concurrentie wil aftroeven door een hoger bod neer te leggen. Zo heeft de club direct een bod gedaan van 28 miljoen euro, dat nog kan oplopen door bonussen.

Lees ook: 'City haakt af

Juventus kende afgelopen seizoen een dramatisch jaar met een vroege uitschakeling in de Champions League en het mislopen van de titel. Ronaldo keert daardoor dus waarschijnlijk terug bij de club waar hij eerder al zo succesvol was. In 196 wedstrijden was hij namelijk goed voor 84 doelpunten bij Manchester United. Ook bij Juventus kon hij uitstekende cijfers overleggen: 81 goals in 98 duels.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen