'PSG wil stunten met Haaland als vervanger Mbappé'

27 augustus 2021, 14:44   Bijgewerkt: 27 augustus 2021, 14:51

Een gigantische stunt lijkt in de maak: Paris Saint-Germain wil de pijlen richten op Erling Haaland als Kylian Mbappé daadwerkelijk vertrekt. De Fransman lijkt op weg naar de uitgang, nu Real Madrid verregaande interesse heeft in de steraanvaller. Haaland moet het waanzinnige aanvalstrio met verder Lionel Messi en Neymar weer completeren.

Dat meldt The Telegraph. PSG zou momenteel bezig zijn met het voorbereiden van een megabod op de 21-jarige Noor. Het fenomeen van Borussia Dortmund leek deze zomer niet te koop, maar Paris Saint-Germain lijkt flink de portemonnee te kunnen trekken. Real Madrid zou volgens de laatste geruchten namelijk een nieuw bod van 180 miljoen euro overwegen.

Gezien zijn contract is dat een krankzinnig bedrag. Mbappé is na dit seizoen namelijk gratis op te pikken in de Franse hoofdstad. Toch zijn Real en PSG al dagen in gesprek over de Fransman, die weigert zijn contract in Frankrijk te verlengen. Met Haaland zou Paris Saint-Germain zich verzekeren van een perfecte opvolger. Haaland was in 63 wedstrijden voor Dortmund 62 keer trefzeker.

PSG sloeg deze zomer al vaak toe op de transfermarkt. Naast Messi werden ook Gianluigi Donnarumma, Sergio Ramos en Georginio Wijnaldum transfervrij gestrikt. Achraf Hakimi werd voor zestig miljoen euro overgenomen van de Italiaanse landskampioen Inter.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen