Harroui houdt Sparta in zijn greep, transferkaap Van Bergen

Harroui houdt Sparta in zijn greep, transferkaap Van Bergen

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

27 augustus 2021 – Sparta Rotterdam is in de ban van de transfer van Abdou Harroui (23). De middenvelder gaat in deze window nog verkassen voor vermoedelijk een bedrag van tussen de drie en vier miljoen euro, maar het talent heeft zelf nog altijd nergens getekend. En dus heeft hij de club grotendeels in handen, omdat veel valt of staat met zijn toekomst.

Dat schetst het Algemeen Dagblad. Zolang Harroui zijn handtekening niet heeft gezet onder een verbintenis bij vermoedelijk Nottingham Forest, kan Sparta Rotterdam niet doorschakelen naar een vervanger. Zonder de inkomende miljoenen kunnen De Kasteelheren de potentiële opvolgers namelijk simpelweg niet betalen.

En Henk van Stee wil na het vertrek van Harroui nog liefst drie spelers halen, maar hoe langer de transfer op zich laat wachten, hoe onzekerder het wordt. Bovendien vertrekt Laros Duarte mogelijk nog naar FC Groningen, al willen de noorderlingen vooralsnog niet voldoen aan de vraagprijs van zeshonderdduizend euro. Duarte zelf heeft aangegeven graag de stap te willen maken.

Succesvolle transferkaap Van Bergen
Verder heeft Stade Reims een succesvolle kaappoging gedaan in de transfer van sc Heerenveen-buitenspeler Mitchell van Bergen (22). De aanvaller leek op weg naar Middlesbrough, maar door die overgang zou inmiddels een streep staan. Transferjournalist Ekrem Konur sprak over een bedrag van slechts 1,2 miljoen euro wat Reims betaalt, wat bijna de helft lager is dan wat er in eerste instantie op tafel kwam vanuit Engeland. Het is onduidelijk of sc Heerenveen met zo'n bedrag ook akkoord zou gaan.

Bazoer hult zich in nevelen
Verder heeft Vitessenaar Riechedly Bazoer zich tegenover ESPN in nevelen gehuld over zijn toekomst. De middenvelder c.q. verdediger wil graag vertrekken uit Arnhem, maar gaat niet zomaar weg. "Het moet wel allemaal kloppen. Ik weet wat ik hier heb." Volgens hem staan er geen handtekeningen op papier, maar kan er in de laatste dagen 'nog veel gebeuren'. Daarmee lijkt hij te zinspelen op een transfer, al werd dat niet helemaal duidelijk bevestigd.


gerelateerd