'PSV zet streep door overgang Viergever naar Feyenoord'

27 augustus 2021, 09:55

Feyenoord kan vermoedelijk een streep zetten door de mogelijke komst van Nick Viergever (32). Donderdag kwam naar buiten dat de Rotterdammers in de ervaren verdediger een optie zien om de dunbezette achterhoede te versterken, maar vooralsnog lijkt PSV niet mee te werken aan de opmerkelijke deal.

Nadat RTV Rijnmond donderdagavond met het nieuws kwam dat Viergever mogelijk transfervrij mag verkassen uit Eindhoven, omdat hij daar achter Olivier Boscagli en Armando Obispo inmiddels derde keuze is linksachterin bij PSV, werd dat nieuws vrij snel daarna alweer ontkracht. 'PSV is geen filantropische instelling. Hij heeft nog een contract voor een jaar en als ze hem in Rotterdam willen hebben, moet er dus een aanvaardbaar bedrag op tafel komen', schreef PSV-watcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad.

Niet veel later kwam het doorgaans goed ingevoerde Feyenoord Transfermarkt met de duidelijke boodschap dat PSV niet wil meewerken aan de transfer. 'PSV wil Nick Viergever niet laten gaan', schreef het medium. In hoeverre dat onderhandelingstactieken zijn vanuit Eindhoven om nog een leuk bedrag eraan over te houden, is onduidelijk. Dat Viergever weinig toekomst heeft bij PSV dit seizoen, is wel evident. Bovendien wil technisch manager John de Jong zijn selectie nog versterken, waardoor een vertrek van Viergever kan helpen.

Lees ook'Feyenoord denkt aan Viergever als stand-in Senesi'

Feyenoord wil naast de aanvallende aanwinst(en) in elk geval ook nog een extra verdediger presenteren. Met Marcos Senesi en Gernot Trauner is de achterhoede op niveau, maar daar zit weinig achter. Als Lutsharel Geertruida weer fit is heeft Trauner een vervanger, maar Senesi nog niet. In de Conference League tegen IF Elfsborg speelde Wouter Burger op zijn plek, maar dat is niet de ideale 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen