Ruben Ligeon keert na zes jaar terug op bekende grond

26 augustus 2021, 19:35   Bijgewerkt: 26 augustus 2021, 19:40

Ruben Ligeon keert terug op de Nederlandse velden. De 29-jarige rechtsback heeft zich voor twee seizoenen verbonden aan NAC Breda. In het seizoen 2014/15 speelde Ligeon eerder al een half jaar op huurbasis in het Rat Verlegh Stadion.

Toen werd Ligeon door Ajax in Breda gestald. De rechtsback kwam destijds tot achttien optredens in het shirt van NAC. Daarna kwam Ligeon uit voor Willem II, FC Utrecht, Slovan Bratislava, PEC Zwolle, De Graafschap en AS Trencín. Bij laatstgenoemde Slowaakse club liep hij deze zomer uit zijn contract.

"Ik ben blij om weer terug te zijn bij NAC na mijn eerste periode. Het gevoel wat ik in de eerste periode had bij deze club is altijd blijven hangen. Toen NAC belde was de beslissing snel genomen", reageert Ligeon, die na Ralf Seuntjens, Odysseus Velanas, Danny Bakker de vierde zomerversterking van NAC is.

Bij monde van Eric Hellemons laat NAC weten in zijn nopjes te zijn met de komst van Ligeon. "We zijn erg blij dat we zo snel een rechtsback hebben kunnen vastleggen. Ruben is een ervaren back met veel snelheid, drang naar voren en de drive om zichzelf te blijven verbeteren. Daarnaast kent hij de club door zijn eerdere periode bij NAC en weet dus wat er gevraagd wordt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen