'Real Madrid brengt verhoogd bod uit op Kylian Mbappé'

26 augustus 2021, 17:07   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Real Madrid heeft donderdag een tweede bod uitgebracht op Kylian Mbappé, zo weet Sky Sports-verslaggever Kaveh Solhekol te melden. De Madrilenen hopen de 22-jarige aanvaller voor 170 miljoen euro los te weken bij Paris Saint-Germain. Het eerste bod dat Real Madrid uitgebracht op Mbappé bedroeg 160 miljoen euro.

Ook Le Parisien schrijft dat Real Madrid doorpakt. De grootste krant van Frankrijk stelt dat er nog geen tweede bod is uitgebracht, maar dat de Madrilenen wel voornemens zijn om zich met een nieuw bod te melden bij Paris Saint-Germain. Het dagblad claimt dat De Koninklijke twintig miljoen euro meer gaat bieden dan begin deze week: 180 miljoen euro.

Het eerste bod van Real Madrid op Mbappé werd van tafel geveegd door PSG. Het is inmiddels geen geheim meer dat de aanvaller de overstap naar de Spaanse hoofdstad wil maken. De Parijzenaars zullen een vertrek van Mbappé niet tegenhouden, mits het juiste bedrag op tafel wordt gelegd. RMC Sport stelt dat PSG [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/389509/mbappe-naar-real-over-deze-bedragen-wordt-gesproken/,_blank,zo'n 220 miljoen euro verlangt] voor de speler die nog voor één jaar vastligt in het Parc des Princes.

Mbappé maakte vier jaar geleden voor 180 miljoen euro de overstap van AS Monaco naar Paris Saint-Germain. Volgens Sky Sports hebben de Parijzenaars in feite tot nu toe 'slechts' 145 miljoen euro betaald. Het resterende bedrag wordt overgemaakt naar de club uit het prinsdom als het contract van Mbappé wordt verlengd of als de speler wordt verkocht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen