Dit zijn de clubs die interesse hebben in Bozeník

26 augustus 2021, 16:46   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De kans is groot dat Róbert Bozeník in de laatste week van de zomerse transferperiode vertrekt bij Feyenoord. De 21-jarige spits zit bij de Rotterdamse club op een dood spoor en staat op de nominatie om verhuurd te worden. Feyenoord Transfermarkt somt de clubs op die de komst van Bozeník wel zien zitten.

Fortuna Düsseldorf is een van de clubs die Bozeník wil overnemen van Feyenoord, zo maakte Bild woensdag al bekend. Feyenoord Transfermarkt bevestigt dat de Duitse club het meest concreet is voor de spits. Maar er zijn maar kapers op de kust. Rutger Vinke, de persoon die achter het bekende Twitter-account zit, weet bij welke clubs Bozeník op het lijstje staat.

Vanuit de Eredivisie is er belangstelling van PEC Zwolle. In Duitsland heeft Bozeník meerdere opties: naast Fortuna Düsseldorf zijn ook VfB Stuttgart en FC Nürnberg geïnteresseerd. FK UFA & Dinamo Moskou uit Rusland zien het eveneens zitten in de Slowaak, terwijl de aanvaller met GD Estoril-Praia een optie in Portugal heeft.

Bozeník mag Feyenoord (tijdelijk) verlaten omdat hij weinig perspectief op een basisplaats heeft. Bryan Linssen is op dit moment de eerste keuze in de punt van de aanval en de Rotterdammers hopen voor het sluiten van de transfermarkt nog een andere spits aan te trekken.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen