'Gespannen ontmoeting Juventus en zaakwaarnemer Ronaldo'

26 augustus 2021, 14:48

Juventus en de zaakwaarnemer van Cristiano Ronaldo hebben een overleg in gespannen sfeer gehad. Dat melden diverse Italiaanse media donderdag. Ronaldo zou de komende dagen een transfer willen maken en daarom meldde Jorge Mendes – de belangenbehartier van de Portugees – zich in Turijn voor een spoedoverleg.

Meerde media uit Italië berichten dat er tijdens de anderhalf uur durende meeting irritaties en spanningen waren. Volgens La Gazzetta dello Sport is er geen vooruitgang geboekt. De roze sportkrant meldt tevens dat Mendes niet alleen belangstelling van Manchester City kenbaar maakte aan het Juventus-bestuur, maar ook die van Paris Saint-Germain. Een concreet bod kon Mendes niet op tafel leggen.

Er wordt ook opvallend genoeg gesproken over een transfervrij vertrek. Hier is geen sprake van. Juventus wil 28 à 30 miljoen voor Ronaldo, weet transferexpert Fabrizio Romano, en daar valt niet over te onderhandelen voor de Oude Dame. Vooralsnog staan er geen nieuwe afspraken gepland tussen de beide partijen en komt ondertussen het einde van de transferperiode steeds dichterbij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen