Vurnon Anita blijft in Eredivisie, Fortuna beloont supersub

26 augustus 2021, 13:14

Ook komende seizoen speelt Vurnon Anita voor RKC Waalwijk. De 32-jarige middenvelder speelde afgelopen seizoen ook al voor RKC, maar vertrok hij aan het begin van deze transferperiode transfervrij. Een andere club kon Anita echter niet vinden. De afgelopen weken trainde hij alweer bij RKC.

Anita ligt voor één seizoen vast. "Afgelopen seizoen hebben we allemaal gezien dat Vurnon een echte meerwaarde is voor RKC. Met zijn spelinzicht en leiderschap bieden we onze technische staf meer mogelijkheden op het middenveld. We zijn dan ook blij dat we dit seizoen opnieuw Vurnon aan onze selectie kunnen toevoegen", reageert Frank van Mosselveld op het clubkanaal van RKC.

Beloning voor supersub Fortuna

Fortuna Sittard heeft subersub Toshio Lake beloond met een contract. De twintigjarige aanvaller kwam deze zomer op amateurbasis over van Feyenoord, aanvankelijk om te spelen in de beloftenploeg. Maar in de competitieopener tegen FC Twente bewees Lake gelijk zijn waarde. Als invaller leverde hij bij zijn eerste balcontact meteen een assist en nam hij later de winnende treffer voor zijn rekening. Lake heeft voor één seizoen getekend, met de optie voor twee extra seizoenen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen