Brenet in totaal uitzichtloze situatie: teruggezet naar beloften

26 augustus 2021, 10:01

Joshua Brenet is in afwachting van een transfer teruggezet naar het beloftenelftal van Hoffenheim. De Duitse club doet al een tijd pogingen om de 27-jarige vleugelverdediger kwijt te raken. In het slot van de huidige transferperiode hoop Hoffenheim alsnog succes te hebben. Er zouden clubs zijn die hun interesse kenbaar hebben gemaakt.

Brenet heeft al een jaar lang geen enkel perspectief meer bij Hoffenheim. Zijn laatste optreden was vorig seizoen, toen hij een invalbeurt maakte van één in de eerste competitiewedstrijd. Sindsdien verpieterde hij op de bank en tribune. Voor dit seizoen is de oud-speler van PSV teruggezet naar de beloftenploeg.

Afgelopen dinsdag maakte Brenet zijn opwachting in het tweede elftal. Volgens Kicker maakte hij een goede indruk en hebben clubs hun interesse kenbaar gemaakt. 'Misschien is er nu beweging in de zaak', schrijft de krant. Hoffenheim nam Brenet drie jaar geleden voor 3,5 miljoen euro over van PSV. De Bundesliga-club moet nu concluderen Brenet een totale miskoop is gebleken. Hij kwam slechts 22 keer in actie voor Hoffenheim

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen