Mbappé naar Real? Over deze bedragen wordt gesproken

26 augustus 2021, 08:07

De laatste dagen van de transfermarkt staan volop in het teken van Kylian Mbappé. Volgens Paris Saint-Germain wil de aanvaller vertrekken naar Real Madrid. Het is de grote vraag of de beide grootmachten vòòr woensdag het eens kunnen worden over een transfersom. Na een eerder afgewezen bod, zijn de Madrilenen vastberaden een verbeterd bod uit te brengen.

Dat beweert RMC Sport. Volgens het medium wil PSG Mbappé in elk geval niet voor minder dan 180 miljoen euro - de prijs waarvoor PSG Mbappé in 2017 overnam van AS Monaco - laten gaan. PSG bevestigde woensdag dat het eerste bod rond de 160 miljoen euro lag. In het Spaanse tv-programma El Chiringuito werd gezegd dat Real Madrid de waarde van Mbappé op 215 miljoen euro schat, wat niet wil zeggen dat de Koninklijke dat ook daadwerkelijk wil en kan betalen.

Lees meer: PSG bevestigt vertrekwens Mbappé naar Real Madrid

Volgens Le Parisien hoopt PSG maar liefst 220 miljoen euro te vangen voor hun sterspeler. De krant voegt eraan toe dat Mbappé ook beloofd heeft zijn contract te verlengen als het deze zomer niet tot een transfer komt. Zijn verbintenis loopt namelijk over een jaar af.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen